Wereld Romadag vieren we ook in het Beauforthuis met een show op 7 april!

Op 8 april is het Wereld Romadag, dat wordt in vele landen gevierd met zang, dans en muziek. Wij hebben er direct maar een heel weekend van gemaakt vol wervelende zang en dans. Een show op zaterdag en workshops op 8 april.

Vandaag om 14.30 uur kunt u genieten van deze temperamentvolle show in het Beauforthuis. Senu Sapera komt naar Nederland, zij is een prachtige danseres uit Radjastan. Ze opent onze Romareis met Kalbeliya dans (dans van de slang), ook de bekende danseres Karin van der Knoop gespecialiseerd in Ghawazee (Roma uit Egypte) en Romadans uit Turkije is van de partij.
Artur Swewczyk komt met zijn zoon Damiano ook naar Nederland, hij brengt Russische en Poolse Romaliedjes op toneel. Samiano zorgt voor de begeleiding. De danseressen van het Roma ensemble Amalici laten u Russische Romadansen zien in prachtige kostuums. Ook de Spaanse Flamenco zal niet ontbreken. Michiel de Wolf gespecialiseerd in Hongaars en Transsylvaanse Romadans zorgt voor de spectaculaire mannendans. En zo is er nog veel meer!

Bijzonder aan deze middag is dat een groep genodigde senioren (40 mensen) deze show aangeboden krijgt van het Nationaal Ouderenfonds.
Maar natuurlijk kunt ook u de show bijwonen. We hebben voor dit feestelijke evenement ook een feestelijke prijs. Vol is vol!

Meer informatie en/of reserveren