Alleen op de wereld is een klassiek kinderboek dat al generaties lang meegaat. Het vertelt over de avonturen van de vondeling Rémi, die na vele omzwervingen zijn bestemming vindt. Voor deze jeugdvoorstelling heeft Theater Van Santen het verhaal, in 1878 opgetekend door Hector Malot, in een sprankelend nieuw jasje gestoken. Geniet van een tijdloos verhaal over veerkracht, moed en het verlangen ergens bij te horen. Over de verbinding die muziek kan brengen. En over vriendschap die voelt als een familieband. Droom weg in een meeslepende voorstelling vol mooie liedjes.

Theater van Santen speelde eerder in het Slottuintheater onder meer een bewerking van De Kleine Prins, een kinderliedjesprogramma en een voorstelling naar het populaire kinderboek Vlieg op, dikke bromvlieg!

Een kijkje in Slot Zeist

Vóór deze kinderen kun je een kijkje nemen in Slot Zeist. Gidsen van Gilde Zeist laten je bijzondere plekjes zien en vertellen op aanstekelijke wijze over de geschiedenis van het statige gebouw. De rondleidingen starten van 13.15 tot 13.45 uur in de buurt van de rode wagen van het Slottuintheater. Je bent op tijd terug voor de voorstelling. Het aantal plaatsen is beperkt en aanmelden kan niet. Kun je niet meer mee? Twee weken later is er een nieuwe kans! Kinderen moeten begeleid worden door een volwassene.

Het Slottuintheater staat in de tuin van Slot Zeist. Het is bereikbaar via de witte brug aan de achterkant van het Slot. Parkeren kan op een grote parkeerplaats naast het theater.

Meer informatie en/of reserveren