Koffieconcert in Torenlaan Theater: ‘Songs of Silence’

Pianist Wouter Harbers is ondertussen begonnen aan zijn vierde serie koffieconcerten in het Torenlaan Theater in Zeist. Elke eerste woensdagochtend van de maand geeft hij daar een concert, en ook 7 november aanstaande bent u weer hartelijk welkom. Het thema: ‘Songs of Silence’. Dat betekent dat u verstilde, meditatieve muziek kunt verwachten. Die muziek is Wouter niet vreemd: zijn nieuwste cd ‘Sounds of Silence’ is ermee gevuld.

Topviolist Robert Cekov, geen onbekende naam meer in het Torenlaan Theater, is er op 7 november ook bij. Hij verrijkt de verstilde pianomuziek met indringende vioolsolo’s. Tussen de muziekstukken door licht Wouter op zijn vrolijke manier een en ander toe over de componist en de context van het muziekstuk. Laat u verrassen door deze modern-klassieke muziek en de krachtige emotionele lading die die overbrengt. Hartelijk welkom!

Kunt u woensdagochtend 7 november niet? Niet getreurd; er komen meer koffieconcerten aan. Tot maart 2019 speelt Wouter elke eerste woensdagochtend van de maand (m.u.v. januari: dan speelt hij niet op 2 maar op 9 januari). Wilt u graag zo ver mogelijk vooraan zitten of verzekerd zijn van een plekje?

Reserveer dan even via www.torenlaantheater.nl
Toegang vrije gift.

Meer informatie en/of reserveren