Elke tweede vrijdagavond van de maand treden bands op met vooral Keltisch repertoire in een ontspannen kroegsetting. Enkele weken van te voren wordt bekend gemaakt welke artiesten optreden. Veel bands vinden het leuk om voor of na hun optreden samen te spelen met meer muzikanten in een sessie. Dat laten we dan op tijd weten, zodat je zelf je instrument mee kunt nemen.

Het duo Muller & Munnelly (houten dwarsfluiten, diatonische accordeon en zang) neemt u mee in een spannend dialoog tussen de diepgewortelde Ierse muziek en een heel scala aan muzikale invalshoeken, om uiteindelijk uit te komen bij een heel eigen verhaal. Elementen van honderden jaren oud ontmoeten het spetterende geluid van de ‘roaring twenties’ even moeiteloos als geïmproviseerde klanken van onze tijd.

Het Duo Muller & Munnelly werd gevormd naar aanleiding van hun gezamenlijke liefde voor het presenteren van diep gewortelde muziek in hun persoonlijke stijl.
Ies Muller en David Munnelly kwamen allebei op erg jonge leeftijd in aanraking met folk-muziek. Toch benaderen ze het beiden vanuit verschillende achtergronden. Terwijl  Ies veel verschillende muzikale stijlen te horen kreeg en op zoek ging naar de wortels, kwam David ironisch genoeg precies van de andere kant. Hij begon bij de wortel van de Ierse traditie om zich daarna steeds breder te ontwikkelen.Samen bewegen ze vrij tussen de Ierse muziek en geïmproviseerde motieven, met een heel eigen muzikale stem.

Info en tickets: www.folkpodiumzeist.com

Meer informatie en/of reserveren