Bent u wel eens in het TorenlaanTheater te Zeist geweest? Een gezellig dorpstheater, waar elke eerste woensdagochtend van de maand iets bijzonders gebeurt: het theater zit dan steevast bomvol luisteraars die genieten van het pianospel van de enthousiaste Zeister pianist Wouter Harbers (32). De zaal is donker, alleen rondom de vleugel is het sfeervol verlicht, en na een luchtige toelichting neemt Wouter plaats achter de vleugel om daar de ene keer vol vuur en de andere keer met poëzie de mooiste klanken aan te ontlokken. Soms heeft hij een collega bij zich die de sterren van de hemel zingt of speelt. Na afloop volgt een daverend applaus en geeft men gul.

Nooit meegemaakt? Kom dan woensdagochtend 3 oktober eens luisteren! Wouter neemt u deze ochtend graag mee op een muzikale tijdreis. De eerste klanken zijn van de bekendste prélude van Bach, en Wouter eindigt zijn programma met een daverend werk van Wibi Soerjadi!

Kunt u woensdagochtend 3 oktober niet? Geen nood: tot maart 2019 is het elke eerste woensdagochtend van de maand raak (m.u.v. januari 2019: dan speelt hij niet op 2 maar op 9 januari). Kom een keer ervaren waarom deze serie al jaren zo’n succes is!

Wilt u graag zo ver mogelijk vooraan zitten of überhaupt verzekerd zijn van een plekje? Reserveer dan even via www.torenlaantheater.nl of bel 06 – 3747 6803 (Beheerder TorenlaanTheater)

Toegang is gratis, collecte na afloop

Hartelijk welkom!

Meer informatie en/of reserveren