Ontdek wat muziek met jou kan doen!

Op zaterdag 6 oktober a.s. staan de deuren van KunstenHuis Muziekschool De Bilt-Zeist wagenwijd voor je open. Je kunt op deze dag een gratis proefles komen volgen op één of meerdere instrumenten van jouw keuze. Van viool tot basgitaar of meedoen met een workshop: jij beslist.

Tijdens deze proeflesdag ga je in blokken van 20 minuten aan de slag met een muziekdocent zoals je ook in een normale muziekles zou doen. Je krijgt persoonlijke tips en feedback. Zo kun je echt proeven hoe het is om les te hebben!

De Proeflesdag is zowel voor geïnteresseerden die (opnieuw) willen beginnen met muziek als voor bestaande leerlingen van de Muziekschool. De laatste krijgen namelijk een fikse korting op een extra groepscursus.

Meer dan alleen een instrument bespelen

KunstenHuis Muziekschool De Bilt-Zeist laat zien dat een muziekschool meer is dan een plek waar je een instrument leert bespelen. Je kunt er namelijk ook samen muziek maken, je verder verdiepen in muziek of zelfs met muziek design, compositie en improvisatie aan de slag!

Wees erbij

Aanmelden kan via muziek@kunstenhuis.nl o.v.v. naam, leeftijd en welke lessen men zou willen volgen (maximaal 3 lessen per persoon). Dan wordt men ingepland voor de aangevraagde lessen. Kijk voor het aanbod cursussen en lessen op www.kunstenhuis.nl/cursussen/muziek.

De proeflesdag vindt plaats tussen 10.00 en 14.00 uur op beide locaties van KunstenHuis Muziekschool De Bilt-Zeist.

Adressen:

Het Lichtruim, Planetenplein 2, Bilthoven

De Klinker, Markt 3, Zeist

Meer informatie en/of reserveren