20 scènes over de liefde: wervelend, licht en absurdistisch

In een wervelende en licht absurdistische aaneenschakeling van twintig korte en langere scènes neemt de Franse schrijver Joël Pommerat ons in ‘De hereniging van de twee Korea’s’ mee langs de menselijke lusten en lasten van de liefde.
Vlak voordat hij zijn aanstaande het jawoord geeft, bekent de bruidegom dat hij ook heeft gezoend met de zus van de bruid. En haar zussen. En haar vriendinnen. Een oude man bezoekt elke dag zijn echtgenote, die haar geheugen is verloren. Twee hartsvrienden raken in gevecht nadat de een bekent dat hij de ander vroeger maar onaangenaam vond. Een buurman en buurvrouw proberen hun liefde voor elkaar te bedwingen, terwijl hun echtgenoten elkaar op de gang luidruchtig bespringen.
En zo volgen nog zestien situaties rond prille, uitgedoofde, verboden, spannende en nooit vergeten liefde. Regisseur Eric de Vroedt leidt zijn tien spelers in 51 rollen door een voorstelling die tintelt als een glas champagne.
www.hnt.nl

tekst: Joël Pommerat | regie: Eric de Vroedt | spel: Jappe Claes, Tamar van den Dop, Hein van der Heijden, Keja Klaasje Kwestro, Genelva Krind, Emmanuel Ohene Boafo, Esther Scheldwacht, Betty Schuurman, Pieter van der Sman en Stefan de Walle

Portemonneeloze pauze
Bij deze voorstelling en prijs zit een pauzedrankje, hapje en bewaakte garderobe inbegrepen. Als er geen pauze is ontvangt u na de voorstelling een drankje en hapje.

Meer informatie en/of reserveren

Meer informatie en/of reserveren