Van 20 november t/m 21 december vindt bij KunstenHuis De Bilt-Zeist de jaarlijkse Decemberexpo plaats. Tijdens deze actie worden kunstwerken tentoongesteld voor verkoop. De volledige opbrengst gaat naar diverse zorgprojecten van het KunstenHuis. Dus zoek je nog een origineel Sinterklaas- of kerstcadeau waarmee je ook nog het goede doel steunt? Breng dan een bezoek aan de Decemberexpo!

Cursisten en docenten van het KunstenHuis stellen beeldend werk beschikbaar om te verkopen tijdens de Decemberexpo. Er zijn schilderijen in olieverf en acryl, aquarellen, tekeningen, alsook kunstwerken van textiel en keramiek. Ook doen kunstenaars van Kunstkring BeeKk mee aan de actie. De kunstwerken worden voor zachte prijzen (€5,- tot €50,-) verkocht; zo zijn ze een bijzonder cadeau voor de feestdagen.

Kunst voor iedereen

De opbrengst van de Decemberexpo gaat naar bijzondere kunstprojecten voor volwassenen, jongeren en kinderen die speciale aandacht nodig hebben of die anders niet kunnen meedoen aan kunsteducatieve cursussen. Zo zijn er schilderlessen voor ouderen met beginnende dementie en beeldende cursussen voor mensen met psychische kwetsbaarheid. Met de opbrengst van het verkochte werk kunnen deze belangrijke projecten blijven bestaan!

De Decemberexpo is te bezoeken van 20 november t/m 21 december 2018 in Zeist en De Bilt.

De Egeling: Egelinglaan 2b, Zeist, van maandag t/m donderdag van 10-16 uur.
Het Lichtruim: Planetenplein 2, Bilthoven, van maandag t/m donderdag van 10-17 uur.

Meer informatie en/of reserveren