Bestsellerauteur Pieter Waterdrinker geeft een lezing over zijn recent verschenen boeken en gaat in gesprek met het publiek. Waterdrinker (Haarlem, 1961) woont afwisselend in Moskou en Sint-Petersburg. Zijn werk is in het Engels, Duits en Russisch vertaald en werd genomineerd voor tal van prijzen.

In april 2016 verscheen ‘Poubelle’, een roman die de dilemma’s van deze tijd blootlegt aan de hand van o.a. de oorlog in Oost-Oekraïne en de MH17-ramp.

In Waterdrinkers nieuwste, sterk autobiografische roman ‘Tsjaikovskistraat 40’ (2017) neemt hij de lezer mee op een duizelingwekkende reis door de Russische geschiedenis en door zijn eigen leven.

Onlangs verscheen de verhalenbundel ‘Een dame in Kislovodsk’ en andere Russische vertellingen’, een selectie van verhalen uit zijn eerdere verhalenbundels en een aantal niet eerder gebundelde verhalen. Afgelopen zomer was Pieter Waterdrinker te zien bij VPRO Zomergasten.

Kaarten zijn online te koop via www.ideacltuur.nl, bij de balie van Bibliotheek Idea en bij Boekhandel Kramer & Van Doorn, Slotlaan 221 te Zeist.

Deze schrijversontmoeting is een gezamenlijk initiatief van Boekhandel Kramer & Van Doorn, Bibliotheek Idea en Literair Zeist.

Meer informatie en/of reserveren