Een park vol beelden, textiele vormgeving, keramiek, schilderijen, tekeningen, glaskunst, sieraden, poppen en nog veel meer. De Walk Art Markt biedt zaterdag 11 augustus 140 kramen vol zelfgemaakte kunst en kunstnijverheid voor jong en oud. Gratis toegankelijk in het Walkartpark aan de Slotlaan.

Vanaf 11.00 uur begint het podiumprogramma naast het Foodplein met een kinderworkshop tapdance van EDC Dans. Jelmar en Massa spelen een tragikomisch act over een vader-zoonrelatie. Lola Volgering zingt zelf gecomponeerde liedjes. The Nightingales – de nichtjes Femke en Anne – zingen swingende Latin American muziek. Hadyr geeft wervelende demonstraties buikdansen. Het bekende Zeister duo Banus & De Ridder brengen eigen werk.

Voor kinderen zijn er verspreid in het park diverse workshop: creativiteit met je zintuigen, 3D-schilderen en cupcakejes versieren. Op het programma staan ook een goochelaar, clown, bellenblaasartiest en bodypainter. Troubadour André Schreiber loopt zingend en gitaarspelend over de markt.

Kosteloos parkeren op 800 meter afstand op parkeerterrein aan de Zinzendorflaan.

De Walk Art markt is een evenement van CultuurZeist.

Foto: Pien van den Bosch, Zeist

Meer informatie en/of reserveren