“Kamermuziek is een mysterieus fenomeen. Soms kunnen er puur telepathische momenten ontstaan op het podium, waarin je haast de gedachten van je partners kan lezen. Het is een vorm van magie die een oneindige bron van inspiratie vormt”.

Het Delta Piano Trio is in 2013 ontstaan in Salzburg waar de drie leden van het trio studeerden: Gerard Spronk (viool), Irene Enzlin (cello) & Vera Kooper (piano). Inmiddels geven zij concerten over de hele wereld en hebben zij allerlei prijzen gewonnen, zoals op het Orlando Festival en onlangs nog de eerste prijs van de Orpheus Swiss Chamber music Competition in Basel.

Het trio valt op door haar persoonlijke klank en jeugdig enthousiasme. Hun spel is eerlijk, oprecht en gepassioneerd. Bezoek vooral hun site: www.deltapianotrio.com

Het trio speelt bij ons muziek van:

  • Beethoven: Het pianotrio in D major op .70,1 , het zogenaamde “Ghost Trio”
  • De Armeense componist Mansurian: vijf Bagatellen
  • Antonín Dvořák: The Piano Trio No. 4 in E minor , Op . 90, B. 166, (ook wel Dumky trio genoemd )

Kaarten

Kaarten € 15,00 per persoon, incl. consumpties (voor leden ASZ en  KBO-PCOB-Zeist € 12,50). Over te maken naar NL07 RABO 0146 0339 14 t.n.v. Cultuurpodium Den Dolder o.v.v. Het Delta piano Trio. De kaarten liggen dan bij de kassa voor u klaar.

Meer informatie en/of reserveren