Vanavond organiseert de Werkgroep Zeist Vertelt van CultuurZeist het 20ste Wereldwijd Vertelcafé Zeist, van 20 tot plm. 22 uur in ons Theatercafé. De deur staat vanaf 19.30 uur voor iedereen open.

Ook tijdens dit bijzondere vertelcafé zullen weer veel verschillende verhalen aan de orde komen. Verhalen vertelt door vertellers onder meer uit Austerlitz zelf, Zeist en omstreken. Laat je deze avond luisterrijk verrassen met verhalen over sprookjes, spannende verhalen, mooie romantische verhalen, gedichten, muziek.

Tussen de verhalen door is er heerlijke muziek om het verhaal even tot je te laten komen, om er over na te denken en te praten met je buurman of buurvrouw. Want naast vertellers heb je ook luisteraars nodig. Dat zijn de “stamgasten” van het Vertelcafé.

Kortom: het vertelcafé verrast elke keer weer de “stamgast” en neemt hem of haar mee naar het verleden, de toekomst, het hier en nu of naar gedroomde oorden. Daarnaast is de ervaring dat verhalen mensen binden, want iedereen heeft wel een verhaal.

Het Wereldwijd Vertelcafé Zeist wordt deze keer in het café van het Beauforthuis gehouden. Natuurlijk verwachten wij dan een aantal inwoners van dit mooie bosrijke dorp. Want Austerlitz is ook Zeist. En daar kan je verhalen over vertellen……

Meer informatie en/of reserveren