We zijn nog aan het bekomen van de allereerste aflevering van de Open Bak, die volgens bezoekers “een de leukste concertavonden ooit” was!

Deze tweede Open Bak belooft net zo’n feest te worden: Bijzondere duo-presentatie van Vincent Bijlo & Afief Aldoubosh en Mariska Reijmerink, talent van Backstage Muziekschool, huisband Kasba, Perzische zang van Sonia Karimi, Dorine Wiersma met leerling, meester op de hang Peter Elbertse en nog veel meer!

Kom vanaf 18.00 uur een overheerlijk bord couscous in het theatercafé eten. Deze wordt je aangeboden door Stichting MSIVO, die vanwege het einde van de Ramadan tijdens deze Open Bak het Suikerfeest met ons viert.

Tijdens de Open Bak kunnen professionele artiesten en amateurs iets nieuws uitproberen op publiek of podiumervaring of bekendheid opdoen. Muziek, theater, comedy, dans, alles is welkom. interesse om op te treden? Aanmelden kan via openbak@beauforthuis.nl

Onze huisband is de Marokkaans-Nederlandse band Kasba, al jaren een gegarandeerde festival-hit. De helft van het jaar zijn ze in het buitenland op tour. Kasba speelde op de bruiloft van Willem-Alexander en Maxima en vrolijken jaarlijks de Nederlandse ambassade in Marokko op tijdens Koningsdag.

Het Beauforthuis experimenteert tot aan de zomer met twee eerste edities van de Open Bak, een avond in de geest van de beroemde Engelenbak waar o.a. Hans Teeuwen en Maarten van Roozendaal hun debuut maakten. Talent met uiteenlopende roots, jong en oud, lokaal of landelijk bekend – voor iedereen is plek voor een kort optreden. Iedere editie heeft een andere gastpresentator.

Koop hier kaarten voor dit concert.

Meer informatie en/of reserveren