‘Utregticana van de bovenste plank, de schaamte compleet voorbij, in een semi-akoestische setting, met teksten van een linkse jongen die een beetje is blijven hangen.’

Op zondagmiddag 28 januari 2018 om 15.00 uur presenteert Podium Zeist in het Torenlaantheater Zeist:  Van Piekeren. Zanger Jan van Piekeren is  de schaamte voorbij. Iedereen mag echt alles van hem weten en hij neemt je mee in zijn wereld. Jan Van Piekeren beschikt over een rokerige, doorleefd stemgeluid dat prima past bij de poëtische teksten die hij zingt. Het belooft dan ook een bijzondere middag te worden, de ene keer uiterst kritisch op de hedendaagse maatschappij en dan weer heel persoonlijk. Hij lardeert zijn teksten graag met een kort verhaaltje, soms zo intiem dat de liedjes met kippenvel worden beluisterd.

Hij wordt begeleid door gitarist Johan Fransen, al meer dan 16 jaar zijn muzikale wederhelft, percussionist Hans Boosman en bassist Wouter Kronenberg. De laatste twee zorgen voor strakke ritmefundering. De heren weten elkaar en het publiek tijdens hun optredens te vinden en raken behalve de juiste ook heel gevoelige snaren.

Meer informatie en/of reserveren