We Gotta Get Out Of This Place, Boom Boom, Don’t Let Me Be Misunderstood, Baby, Let Me Take You Home, I Put A Spell On You, House Of The Rising Sun… Gaat er al een belletje rinkelen? The Animals natuurlijk!

The Animals in de jaren 60
In 1964 spoelde er in de hele wereld een golf van rock ‘n roll. Boven op deze golf zaten The Beatles, The Rolling Stones en natuurlijk The Animals. Aan de oevers van de rivier The Tyne ontstond een nieuw aanbod: de gloednieuwe stroming rhythm & blues, dat de hele wereld in zijn greep nam.

The Animals was de tweede Britse band die aan de top kwam van de Amerikaanse hitlijsten, met een miljoenenverkoop van de legendarische single House Of The Rising Sun. Hierna had de band meer dan 20 top-10 hits over de hele wereld, waarvan er in Groot-Brittannië alleen al 12 op nummer 1 kwamen!

The Animals & Friends
Meer dan 50 jaar na het oprichten van de band toeren John Steel en Mickey Gallagher nog steeds samen. Nu als The Animals & Friends, met Friends Danny Handley en Roberto Ruiz. Nog steeds een ruwe rhythm & bluesband en internationale fans van alle leeftijden reageren nog altijd instinctief enthousiast op de beste nummer!

Momenteel reist de band nog de hele wereld rond en zorgt overal waar ze optreden voor een feest der herkenning, want welke band kan het zeggen: “Elk nummer van ons wordt ieder concert luidkeels meegezongen”.

Share the fun
Meer informatie en/of reserveren