Wervelende show met opzwepende drums en spetterende blazers

In ‘LIP/STICK’ laat de godfather onder de Nederlandse slagwerkgroepen zijn veelzijdigheid zien in een show met een grote afwisseling aan sferen en stijlen. Latin, rai, invloeden uit het hart van het Afrikaanse continent en muziek uit New Orleans: het ene moment waant u zich in een woestijn om via het oerwoud in ’s werelds bekendste metropolen te belanden. Slagerij van Kampen verbeeldt alles met prachtige ritmes en onverwachte combinaties.

In deze wervelende show worden de oerdrift van de drums en de energie van de bandleden nog eens extra onderstreept door een spetterende blazerssectie. Een swingende combinatie van lippen en stokken: soms groots en energiek, dan weer ragfijn en verstillend.
www.slagerijvankampen.nl

artistieke leiding: Mies Wilbrink en Willem van Kruijsdijk | spel: Olaf Fase, Boudine van Slobbe, Clara de Mik, Johan Boere en Robin van Vliet | blazers: Jon Sensmeier, Willem Pluk en Alex Loiacono

Portemonneeloze pauze
Bij deze voorstelling en prijs zit een pauzedrankje, hapje en bewaakte garderobe inbegrepen. Als er geen pauze is ontvangt u na de voorstelling een drankje en hapje.

Meer informatie en/of reserveren

Meer informatie en/of reserveren