“Cabaretdebutant Fresku is grappig en confronterend.” (de Volkskrant ***)

De deels in Eindhoven, deels in Curaçao opgegroeide Fresku droomde van een carrière als zanger, tekenaar of schrijver, maar belandde in de riemenfabriek van Eindhoven. In de pauzes van zijn werk schreef hij zijn rapteksten en in zijn vrije tijd maakte hij persiflerende filmpjes met zijn beste vriend Teemong. De filmpjes werden duizenden keren gedeeld, zijn typetjes – zoals Gino Pietermaai en Willy Keurig – werden BN’ers en hij kreeg een platencontract. Fresku nam ontslag en ging zijn droom achterna, als woordkunstenaar. Dat resulteerde in drie albums, optredens op Lowlands, Paaspop en in Paradiso en op televisie bij DWDD, Pauw en ‘24 uur met’.

Eén ding moge duidelijk zijn: hij heeft een hoop te vertellen en te delen, in raps en grappige persiflages. “Cabaretdebutant Fresku is grappig en confronterend.” (de Volkskrant ***)
http://www.fresku.com

regie: Titus Tiel Groenestege

de Volkskrant ***:
“Cabaretdebutant Fresku is grappig en confronterend. (…) In een sfeervol decor met mooie videoprojecties wisselt hij korte raps af met stand-upcomedy. (…) Wellicht kan hij de route afleggen van Ali B, die andere rapper die inmiddels een mooie cabaretcarrière heeft opgebouwd.”

Portemonneeloze pauze
Bij deze voorstelling en prijs zit een pauzedrankje, hapje en bewaakte garderobe inbegrepen. Als er geen pauze is ontvangt u na de voorstelling een drankje en hapje.

Meer informatie en/of reserveren

Meer informatie en/of reserveren