40 jaar geleden had punk België in zijn greep. Zo’n beetje iedereen kon een instrument pakken en er op los rammen. En dat is precies wat de vier mannen van Siglo XX deden, in hun eigen buurt in Genk.

Toen ze eenmaal begonnen, bleven ze bezig! Muziek maken en nog eens muziek maken; steeds anders, maar altijd trouw aan zichzelf. Lekker eigenwijs doorstaan ze alle trends en verwachtingen. De albums verkopen internationaal en Siglo XX toert door Europa. Ze raken een gevoelige snaar bij een breed publiek, welke hen blijft volgen door de jaren. Intussen vergezeld door jonger publiek, dat hen ontdekt op het internet.

40 jaar is een respectabele leeftijd! Daarom geeft Onderstroom Records opnieuw de eerste drie Siglo XX 12-inches uit. Natuurlijk met verbeterde kwaliteit, maar wél met het originele artwork. Deze albums, die intussen collecters items geworden zijn, zijn los verkrijgbaar en in een box.

En aangezien muziek op het podium thuishoort, gaat de band weer optreden. Ook in De Peppel! Na 40 jaar is het motto, luider dan ooit: So that life does not kill us and death finds us alive!

Tickets:

Voorverkoop: € 22,00
Deur ticket: € 22,00
Meer informatie en/of reserveren