Baanbrekend op het gebied van combineren van analoge en digitale muziek! Want dat deden nog niet zoveel acts, toen Red Snapper een jaar of 20 geleden begon. Hun mix van acid jazz, breakbeat, triphop en drum n bass wordt live gespeeld en gelardeerd met samples uit de computer. Hun eerste album Prince Blimey wordt gezien als zeer vernieuwend, met de samensmelting van akoestische en elektronische elementen. Vierend dat dit album 20 jaar geleden uitkwam, performen ze Prince Blimey live in hun nieuwe tour!

Live

Veel van de nummers zijn nog nooit live gespeeld; het wordt dan ook gegarandeerd een uitzonderlijke performance, die je hoogstwaarschijnlijk niet nog een keer zal zien! De show geeft een momentopname van de wereld rondom de release van Prince Blimey, met het originele artwork en beelden als onderdeel van de ervaring.

Support door FENN

Donkere elektronische R&B voor fans van Fever Ray, FKA Twigs, iamamiwhoami en Francesca Belmonte. FENN is een project van Groningse producer, vocalist en songwriter Fenneke Schouten met invloeden van triphop, R&B, pop en elektronische muziek. Op het podium versterkt Frank de Boer haar; samen vormen ze een soms koele maar ook intieme en uitdagende kern binnen een gespierd vacuüm van dikke beats, diepe baslijnen en dromerige synths.

Meer informatie en/of reserveren