De in Suriname geboren zangeres Denise Jannah is de eerste Nederlandse muzikant die een platencontract tekent bij het vermaarde Amerikaanse jazzlabel Blue Note. De contra-alt tourt over de hele wereld, staat zeven keer op North Sea Jazz en treedt op voor koningin Beatrix en Prins Claus, prins Willem-Alexander en prinses Máxima, de Surinaamse president Ronald Venetiaan, de Amerikaanse president Bill Clinton en Nelson Mandela. Denise Jannah wint twee Edisons, een Golden Orpheus in Bulgarije en de Bata Anastasijevi Award tijdens het Nisville Jazz Festival in Servië. In 2009 wordt de zangeres benoemd tot Ridder in de orde van Oranje Nassau.

ELLA!

De afgelopen 2 seizoenen was ze zeer succesvol in de theaters met haar voorstelling ELLA! Deze voorstelling was uiteindelijk in meer dan 45 theaters te zien en heeft inmiddels internationale aandacht getrokken. Haar laatste album bevat een tribute aan Ella Fitzgerald.

Soul, Jazz & Blues

Voor Denise is het tijd een nieuwe duik te nemen in haar muzikaal-stilistische veelzijdigheid, nu in een heerlijke mix van Soul, Jazz & Blues. Naast eigen werk brengt zij een gevarieerd repertoire van o.a. Roberta Flack, Dionne Warwicke, Etta James, Gladys Knight en Stevie Wonder.

Meer informatie en/of reserveren