Percossa werd door de lezers van de Slagwerkkrant uitgeroepen tot Beste Slagwerkgroep 2017 van de Benelux. In ‘BAM!’ laten ze horen waarom. De vier percussionisten maken niet alleen muziek en theater met traditionele instrumenten van over de hele wereld, maar halen uit werkelijk alles knetterstrakke ritmes en verrassende klanken. Je gelooft het niet? Neem tandenborstels, kinderwagens, klompen, koffieblikken, toiletrollen, badeendjes of wat dan ook mee naar deze voorstelling en daag de mannen uit. “‘BAM!’ is weer een muzikale achtbaan. Humor, ontroering en interactie met het publiek zorgen voor ‘oorverdovende uitspattingen’ en ‘breekbare composities’.” (de Volkskrant ****)

www.percossa.nl

de Volkskrant ****:

“In de strakke regie van Jos Thie is ‘BAM!’ weer een muzikale achtbaan. Humor, ontroering en interactie met het publiek zorgen voor oorverdovende uitspattingen en breekbare composities.”

Slagwerkkrant:

“Totaaltheater van de bovenste plank.”

regie: Jos Thie | met: Eric Robillard, René Spierings, Janwillem van der Poll en Freek Koopmans

Portemonneeloze pauze
Bij deze voorstelling en prijs zit een pauzedrankje, hapje en bewaakte garderobe inbegrepen. Als er geen pauze is ontvangt u na de voorstelling een drankje en hapje.

Meer informatie en/of reserveren