Op zaterdag 8 september organiseert Muziekschool De Bilt-Zeist een speciale ochtend voor kinderen tot 8 jaar. Zij maken, bij sommige cursussen samen met hun (groot)ouders, kennis met muziek en met de verschillende cursussen die al te volgen zijn vanaf 1 jaar. Bijvoorbeeld Muziek Plezier van 1 tot 4, Wonderland Muziek, BijdeHandjes piano en Instrument Oriëntatie.

Deze proeflesochtend vindt plaats op beide locaties van de Muziekschool: De Klinker, Zeist en Het Lichtruim, Bilthoven. Belangrijk: om alle kinderen voldoende aandacht te kunnen geven, is inschrijven noodzakelijk; voor het volledige programma en inschrijven zie www.kunstenhuis.nl.

Dat muziek goed is voor de ontwikkeling van jonge kinderen is inmiddels door wetenschappelijk onderzoek bevestigd. Dat het ook leuk is, bewijzen de volle klassen bij de Muziekschool voor de allerjongsten. Er wordt geklapt, gezongen en bewogen en gespeeld op verschillende instrumenten. Ritme, houding, muzikaliteit en vooral veel plezier voor kind én (groot)ouder staan centraal in deze kindercursussen.

Meer informatie over de open lessen is te vinden op de website: www.kunstenhuis.nl en via muziek@kunstenhuis.nl . Inschrijven voor de open lessen kan via muziek@kunstenhuis.nl (geef de naam, tijd en locatie van de gewenste open les door).

Meer informatie en/of reserveren