Een voorstelling over de zorgen van een vader

Acteur en Gouden Kalf-winnaar Nasrdin Dchar peinst over het vaderschap. Wat doet het met hem en hoe bereid je je voor op nieuw leven waar je volledig verantwoordelijk voor bent? In deze tijd, in deze wereld? Want het is ook een confrontatie met zijn roots, die zo belangrijk voor hem zijn. Welke elementen van zijn achtergrond, de cultuur, het geloof van zijn ouders – al die dingen die hij zo vanzelfsprekend heeft meegekregen in zijn opvoeding – gaat hij overdragen op zijn kind?

‘DAD’ is een voorstelling over vaderschap. Over generaties, emigratie, toen, nu en straks. Over hier en daar, leven en dood. Over liefde! Gebracht met de energie van een vader, die het ene moment in de wolken is, dan weer doodsbang voor de wereld waarin zijn nageslacht een weg moet vinden. “Het leidt tot een voorstelling die ons allemaal aangaat: alle bezorgde burgers, alle moslims, alle atheïsten, alle Steenbergers. ‘DAD’ is voor Ieder1.” (NRC Handelsblad ****)
www.theaterbureaudemannen.nl

de Volkskrant ****:
“Een liefdevolle, afwisselend grappige en licht melancholische voorstelling.”

De Telegraaf ****:
“Dchar spreekt in ‘DAD’ recht uit het hart en blijft dicht bij zichzelf. (…) Dat levert een kwetsbare, soms ontroerende en persoonlijke voorstelling op.”

NRC Handelsblad ****:
“Een voorstelling die ons allemaal aangaat: alle bezorgde burgers, alle moslims, alle atheïsten, alle Steenbergers. ‘DAD’ is voor Ieder1.”

Nasrdin Dchar zelf over zijn voorstelling:
“Mijn bedoeling was om een persoonlijk verhaal te vertellen, over een onderwerp dat mij na aan het hart ligt, op een manier die mensen in hun hoofd én in hun hart zou raken. Met emotie, openhartig en vooral met veel humor. Ik ben er heel trots op dat dat, gezien alle mooie recensies en de overweldigende reacties van mensen die de voorstelling inmiddels hebben gezien, aardig is gelukt!”

Portemonneeloze pauze
Bij deze voorstelling en prijs zit een pauzedrankje, hapje en bewaakte garderobe inbegrepen. Als er geen pauze is ontvangt u na de voorstelling een drankje en hapje.

Meer informatie en/of reserveren

Meer informatie en/of reserveren