Op zaterdag 1 september opent KunstenHuis De Bilt-Zeist het nieuwe seizoen met het Open Huis. Tussen 12.00 en 16.00 uur staan de deuren van alle locaties in De Bilt en in Zeist wijd open. Iedereen is welkom om kennis te maken met de docenten, advies in te winnen en workshops en proeflessen te volgen. Er zijn activiteiten voor kinderen en volwassenen, muziek- en dansoptredens, filmpresentaties van de theatervoorstellingen, demonstraties schilderen, een tekenwedstrijd en meer.

KunstenHuis De Bilt-Zeist bestaat uit Muziekschool de Bilt-Zeist, Theaterschool Masquerade, Dansschool De Bilt-Zeist en beeldende afdeling De Werkschuit. Verder beschikt het KunstenHuis over drie theaters, waaronder Theater Het Lichtruim in Bilthoven. Tijdens het Open Huis van het KunstenHuis houden ook de Bibliotheek Idea (De Klinker en Het Lichtruim) en andere organisaties (Het Lichtruim) Open Huis.

Locaties: Het Lichtruim (Planetenplein 2, Bilthoven), De Egeling (Egelinglaan 2, Zeist) en De Klinker (Markt 3, Zeist).

Save the date: Extra proeflesdag Muziek voor Kinderen

Op zaterdag 8 september, van 10.00 tot 16.00 uur, organiseert KunstenHuis Muziekschool De Bilt-Zeist gratis proeflessen muziek voor kinderen van 1 tot 10 jaar. Zoals o. a. Instrumenten Oriëntatie, Muziek4Kids, Muziekplezier van 1 tot 4 (1-4 jaar) en Bijdehandjes. Deze proeflesochtend vindt plaats op beide locaties van de Muziekschool: De Klinker, Zeist en Het Lichtruim, Bilthoven. Meer informatie over de proeflessen en aanmelden is t.z.t. te vinden op de website: www.kunstenhuis.nl.

Meer informatie en/of reserveren