Hou je van muziek en heb je altijd al in een orkest willen spelen of willen zingen in een koor, maar weet je niet welke het beste bij je past? Kom dan op zaterdag 13 oktober naar Doe Mee en Laat je Horen! in De Klinker, Markt 3 te Zeist.

Tijdens deze koren- en orkestenmarkt maak je kennis met verschillende verenigingen uit de regio. Beluister korte concerten en presentaties, doe mee aan de workshops en ontdek het gevarieerde aanbod.

Deelnemende verenigingen

Maar liefst 10 verenigingen uit de regio zullen zich presenteren. Maak kennis met het Nederlands Brandweerorkest, Harmonieorkest Voorwaarts, Jongerenkoor Driebergen, Vocal Vision Zeist, KunstenHuis Blink voor blazers, Jeugdsymfonieorkest Op Streek, de KunstenHuis-koren Canta Luce en Koor.NL, vrouwenkoor Cantuccini, Koninklijk Harmoniegezelschap ‘Oefening Baart Kunst’ (OBK) en het Koninklijk Zeister Harmonie Muziekgezelschap (KZHM).

Doe Mee! Laat je Horen!

Aanmelden is niet nodig en de toegang is gratis. Bekijk het complete programma en een overzicht van de deelnemende verenigingen op www.kunstenhuis.nl en houd onze Facebook-pagina in de gaten voor updates.

Doe Mee! Laat je Horen! – De Koren- en Orkestenmarkt van de regio

Leeftijd: Alle leeftijden

Meer informatie en/of reserveren