Een dubbelconcert van folk/rock/roots-held Jerry Leger & The Situation en rock-‘n-roll vrijbuiters T-99.

Jerry Leger & The Situation
Canadese songsmid Jerry Leger brengt je een flinke portie rootsrock en countryfolk. Sinds zijn eerste plaat in 2005 en volgt er vrijwel ieder jaar een nieuw album; soms solo en dan weer met zijn band The Situation. Dit jaar verscheen het levendige Nonsense and Heartache, met stuiterende rhythm & blues, rock-‘n-roll, cool jazz en bebop.

Jerry Leger is bijna onafgebroken op tournee en speelde zich de laatste jaren op veelvuldig in de kijker met vele interessante samenwerkingen, onder wie Ron Sexsmith, The Sadies, Fred Eaglesmith, Deer Tick, Jesse Winchester en Jim Lauderdale. Het is dan ook geheel terecht dat hij samen met The Situation ons land aandoet.

In wat voor song hij zich ook stort, het gebeurt altijd vol energie en overgave. Liefhebbers van Ron Sexsmith, John Lennon, Elliot Murphy, Bon Iver, Sturgill Simpson, Tom Petty en Buddy Holly zullen hier zeker van genieten!

T-99
Drie wilde rock-‘n-roll-vrijbuiters met groots grommende gitaren, roffelbeukende drums, pets-kets contrabas en dubbelloops vocalen; dát is het alternatieve rootsrocktrio T-99 uit Amsterdam! Een rock-‘n-roll beest dat zijn weerga niet kent.

Tot dusver heeft T-99 zes albums en een greatest hits-verzamelaar op de kerfstok. Sinds 1999 toeren de kerels door heel Europa. En waar ze maar komen, bespelen ze hun vintage instrumenten met een ongeëvenaarde energie, groot muzikaal vakmanschap en een flinke schuit whisky, pardon: passie. T-99 is de meest opwindende en vernieuwende rootsband van Nederland en ver daarbuiten, schreef muziektijdschrift OOR ooit. En dat citaat hoeft nog steeds niet te worden bijgesteld.

Kom ze vooral live zien! Want op het podium begint T-99 pas echt te glimmen. Daar rocken ze, daar ratelen ze, daar rollen ze, daar schudden en swingen ze. Elke zaal, elke club, elk café, elk gat en elke stad zetten ze in vuur en vlam, zoals Jerry Lee ooit zijn piano. En als je ze live hebt gezien, ben je om; fan voor het leven.

Groepsticket voor 4 personen: € 51,00
Voorverkoop: € 14,00
Deur ticket: € 16,00
Meer informatie en/of reserveren