Elle Hollis
Elle Hollis’ muziek wordt getypeerd door een mix van urban, dance en alternatief met invloeden uit de Scandinavische popscene. Verwacht aanstekelijke popsongs met frisse, elektronische sounds. Voor fans van onder meer Astrid S, Years&Years en NAO.

Na jaren van schrijven, piano spelen en deelname aan diverse wedstrijden, vertrekt Elle Hollis in 2016 naar Stockholm om zich te verdiepen in de Scandinavische popmuziek, waar ze een grote voorliefde voor heeft. Een
contract bij Warner/Chappel, een van de grootste publishers ter wereld, volgt en brengt haar de hele wereld over.

Met vele internationale artiesten werkt ze aan nieuw, eigen materiaal. Inmiddels heeft ze een platencontract bij Be Yourself Music en is ze getekend bij Dox Dance. Meerdere singles verschenen, waaronder het meeslepende Locked, en haar debuutalbum laat niet lang meer op zich wachten. Elle en haar band zijn er helemaal klaar voor!

Mingue
Mingue staat bekend om haar zoete melodieën en haar warme, kristalheldere stem. De afgelopen jaren maakte haar carrière een creatieve reis door verschillende genres. Na het uitbrengen van verschillende albums met Ming’s Pretty Heroes, flirtte ze voor de eerste keer met elektronische elementen. Vervolgens zet ze samen met Dj’s EDX (Missing) en Bolier (Riverbank) haar eerste stappen in de wereld van elektronische muziek. Hierna is ze ook te horen op tracks van LVNDSCAPE, Zonderling en vele anderen.

Als Mingue na haar vele verschijningen op verschillende deephouse-tracks besluit om haar eerste solo-EP Almost Midnight te maken, weet ze zichzelf helemaal te vinden in BRÅVO’s kenmerkende sound. Samen slaagden ze erin zes tracks te produceren die een licht en fris gevoel vastlegden, waarbij schuld, liefde, vrijheid en hoop werden aangepakt. De Almost Midnight EP is het eerste werk dat Mingue volledig op haar eigen naam uitbrengt.

Deur ticket: € 12,00
Meer informatie en/of reserveren