Blues dubbelconcert

Julian Sas
Julian Sas, winnaar van de European Blues Award for best Artist 2016, is (inter)nationaal geroemd om zijn gitaarspel en songwriting. Een muzikant in hart en nieren! Julian Sas komt in zijn jonge jaren in aanraking met muziek van Chuck Berry, Muddy Waters en Rory Gallagher en besluit zijn leven te wijden aan de blues en bluesrock. Sinds zijn 17e is hij ‘on the road’ als leider van een van de beste en populairste live acts in de Europese club scene. De horizon is nog lang niet in zicht!

Nieuw album
‘Feelin Alive’, de 5e live-registratie en de eerste in de huidige bezetting. Julian Sas: “Ik ben erg enthousiast over mijn ‘nieuwe’ band met Roland Bakker op toetsen en de solide, ijzersterke ritmesectie met Rob Heijne op drums en bassist Fotis Anagnostou. Beter kan het niet. Een typische bluesband zijn wij nooit geweest, dat zou ik ook niet willen. Er zijn zoveel stijlen die we kunnen spelen en integreren in onze muziek! Passie, blijdschap, gedrevenheid en rock ‘n roll; daar draait ‘Feelin Alive” om.”

Bintangs
Meer dan 55 jaar zijn de Bintangs al actief; een van de meest befaamde bluesbands in Nederland. Oprichter Frank Kraaijeveld is nog altijd de drijvende kracht. Hun mix van rock, blues, ballads en rhythm & blues heeft een heerlijk en uniek Bintangssausje! Ze brachten maar liefst 24 albums uit en bereikte internationaal succes met de single ‘Travelling In The U.S.A.’. Geniet vanavond van deze bluesgiganten!

Bezetting
Frank Kraaijeveld: bas en zang
Dagomar Jansen: gitaren, zang en mondorgel
Burt van der Meij: drums
Marco Nicola: gitaren en zang

Deur ticket: € 20,00

Meer informatie en/of reserveren