SuperStation
SuperStation is een band die teruggaat naar de jaren 80 en 90. In die tijd ging de band onder de naam Bullithead langs de verschillende rockpodia in Utrecht en Noord-Brabant. De bandnaam was slinks ‘geleend’ van een song van de eerste Van Halen bootleg uit ’76. Het dekte de lading volledig en verwees naar een van de belangrijkste muzikale wortels.

De viermansformatie bouwde in die tijd met eigen songs, aangevuld met het onbekende Van Halen materiaal van de bootleg een aantrekkelijk ‘big rock’ repertoire op. Tot het moment dat de wegen vooral letterlijk uit elkaar groeide. Na vele jaren rondzwerven, vinden ze begin 2018 de creativiteit weer om eigen songs in de steigers te zetten en deze met een nieuwe drummer, Harry Janssens, verder uit te werken tot fris nieuw materiaal. En al liggen de roots bij bands als Van Halen, Thin Lizzy, Rush en Deep Purple; de muziek klinkt verre van gedateerd.

TACHYON
TACHYON is een nieuw project van gitaarvirtuoos Michael Siethoff (EXISES). Een volledig instrumentale band die prog rock, jazz, fusion en metal met elkaar verenigt.

Met inspiratiebronnen als Planet-X, Tribal Tech, Return to Forever, King Crimson, Frank Zappa, Queen, Dream Theater en Allan Holdsworth maakt TACHYON haar optredens tot een sensatie voor alle liefhebbers van technische instrumentale virtuositeit!

Deur ticket: € 12,50

Meer informatie en/of reserveren