Ook tijdens dit vertelcafé zullen er weer  verschillende verhalen aan de orde komen. De verteller Aat van der Harst bijt voor de pauze de spits in het nieuwe jaar af met een prachtig verhaal. En na de pauze krijgen  twee nieuwe vertellers het podium. Daarna sluit het zangduo Warme Garnars de verhalenavond swingend af met een keur aan mooie ballades.  Warme Garnars kennen we al vorige keren.  De presentatie is in handen van Esther Kornalijnslijper.

Laat je deze avond weer luisterrijk verrassen met verhalen over ……  wie weet: ……..sprookjes, spannende verhalen, mooie romantische verhalen en muziek.

Er gebeurt iets magisch als je als verteller verhalen gaat vertellen… Hoe je mensen kunt raken met een verhaal, wat de kracht is van oogcontact, een simpel gebaar, stilte. Maar ook als luisteraar laat een verhaal je niet onberoerd.  Op het puntje van je stoel laat je je meevoeren, meezuigen in een verhaal waarvan je nog niet weet hoe het zal eindigen. Maar het lokt je wel mee naar de mooiste wereld die er bestaat: die van je eigen fantasie.  Dus neem die uitdaging aan en kom! En neem vriend, vriendin, buurman of buurvrouw mee.

De toegang is gratis. Wel gaat er een hoed rond voor een vrijwillige bijdrage voor de huur  van de zaal. Denk aan bijv. 2 of 5 euro pp.  Kom, luister en geniet. Voor meer informatie: Ronald van Gemeren, telefoon 06-28845176 of via zeistvertelt@gmail.com

Het Wereldwijd Vertelcafé wordt georganiseerd door  de Werkgroep Zeist Vertelt, onderdeel van CultuurZeist en in samenwerking met de Idea Bibliotheek.