Top van de Nederlandse gitaristen viert vijftienjarig jubileum

In 2017 bestaan The Five Great Guitars vijftien jaar en dat gaat gevierd worden! Nog eenmaal komt de originele bezetting, zoals die in 2002 zo succesvol begon, samen voor een unieke concertreeks in de Nederlandse theaters. Uniek, want weet u een andere mogelijkheid om de top van de Nederlandse gitaristen op één avond live te zien? We bedoelen maar… Songs van het eerste uur, nieuwe composities en combinaties, fingerpicking, flamenco, Afrikaanse high life, jazz, folk, pop en funk, verbluffend gegoochel met ritmes, akkoorden en melodieën, het komt allemaal voorbij. ‘The Reunion’ wordt een feest waarbij de vonken van de snaren spatten.
www.fivegreatguitars.com
www.jankuiper.com

met: Harry Sacksioni, Eric Vaarzon Morel, Jan Kuiper, Digmon Roovers en Zou Diarra

Algemeen Dagblad in 2003:
“Sacksioni de geniale finger style-gitarist, Kuiper de jazzimprovisator pur sang, Vaarzon Morel de virtuoze flamencogitarist, Diarra de tovenaar van de Afrikaanse kora-harp en Roovers de koning van de swingende baslijn. Deze uiteenlopende stijlen en karakters vullen elkaar wonderwel aan. (…) Een concert van de Five Great Guitars loopt over van de mooie momenten, waarbij er geen egostrijd losbarst. (…) Dit alles maakt dat het speelplezier van het podium afspat.”

Portemonneeloze pauze
Bij deze voorstelling en prijs zit een pauzedrankje, hapje en bewaakte garderobe inbegrepen. Als er geen pauze is ontvangt u na de voorstelling een drankje en hapje.

Meer informatie en/of reserveren

Meer informatie en/of reserveren