AgendaMuziek

The Doors in Concert

By 17 april 2019 No Comments

The Doors in Concert
De onovertroffen tributeband The Doors in Concert brengen een hommage aan de legendarische The Doors, waarvan zanger en icoon Jim Morrison in 1971 overleed, nu 45 jaar geleden. The Doors in Concert nemen je mee naar de hoogtijdagen van de band, eind jaren 60, met nummers als Light my FireLove her MadlyL.A. Woman en Riders on the Storm.

Authentiek
De zanger heeft de looks en stem van Jim Morrison, de toetsenist vertoont verbluffende gelijkenis met Ray Manzarek, de gitarist speelt en klinkt als Robby Krieger en de drummer kan John Densmore tot in de finesses benaderen. Authenticiteit is het handelsmerk van de muzikanten. Er worden uitsluitend originele instrumenten gebruikt om de sound van de live-concerten van The Doors te evenaren.

The Doors
“Het geluid van The Doors op het podium was vaak interessanter en puurder dan dat van de studio-uitvoeringen”, aldus de tributeband. De bandleden laten zich inspireren door de verschillende live-cds van de concerten Live at the Aquarius Theatre, Live in Pittsburgh, Live in New York, Live in Stockholm, Live at the Matrix en In Concert.

Tickets:

Voorverkoop: € 15,00
Deur ticket: € 17,00
Groepsticket (4 personen): € 55,00
Meer informatie en/of reserveren