Steffen Morrison bekend van The Voice 2013, groeit op met de tunes, moves & grooves van James Brown, Otis Redding en Marvin Gaye. Maar ook met de harmonieuze klanken van The Crystals, de rock van The Rolling Stones en de teksten van Lou Reed. Aan deze bonte mix van heeft hij zijn eigen ingrediënten aan toegevoegd, waarmee hij een breed publiek verrast en verleid.

Movin On
Op 30 maart 2018 verscheen zijn nieuwe album Movin On, gemaakt met muzikale buddy’s Andy Platts (Young Gun Silverfox), Luke Juby (Emeli Sandé, Leona Lewis) en songwriter/producer Tjeerd Oosterhuis. Van de intense soulballad We Can Have it All tot de uptempo titeltrack Movin On, op dit album laat Steffen Morrison zich van alle kanten zien.

Steffen Morrison over zijn nieuwe album
“Tijdens het creëren van mijn album Movin On heb ik ontdekt wat de kracht is van de interactie tussen mij en mijn publiek. Live heb ik regelmatig geëxperimenteerd met de liedjes voordat ik ze op mijn album heb geplaatst. Ik wilde het gevoel van het album laten kloppen met de sfeer die ik tijdens de liveshows creëer. Ik ben ongelooflijk trots op het resultaat.”

Tickets:

Voorverkoop: € 8,00
Deur ticket: € 10,00
Groepsticket (4 personen): € 27,00
Meer informatie en/of reserveren