Activiteiten agendaAgendaMuziek

Tania Kross, Neco Novellas met Thijs Borsten in de Uitdaging

By 28 februari 2018 No Comments

Koop hier kaarten voor dit concert.

In de Uitdaging maken zangers met een verschillende muzikale achtergrond elkaars repertoire eigen in een muzikaal duel met alleen maar winnaars.

Tania Kross
Mezzosopraan Tania Kross werd geboren in Curaçao. Ze studeerde cum af aan het Utrechts Conservatorium. Na haar studie volgt een imposante internationale carrière. Tania zong in o.a. Parijs, Salzburg, Wenen, Athene, Birmingham, Keulen en Carnegie Hall in New York. Tania Kross nam al vaker deel aan De Uitdaging en is ambassadeur van de formule.

Neco Novellas
De uit Mozambique afkomstige Neco Novellas studeerde in Portugal klassiek gitaar en zang. Inmiddels woont hij geruime tijd in Nederland waar hij zich gespecialiseerd heeft in het zingen en spelen van Afrikaanse muziek met een Braziliaanse twist. Neco is een ware stemkunstenaar en staat in binnen- en buitenland bekend als de Bobby Mcferrin van Afrika.

De Uitdaging
Pianist, componist, producer en theatermaker Thijs Borsten is de drijvende kracht achter De Uitdaging. Hij verzamelt bijzondere artiesten met unieke stemmen. Hij verenigt in De uitdaging verschillende muzikale werelden. De Volkskrant noemt het ‘magisch’ en Tania Kross vat het als volgt samen: ‘Het is een feestje voor ons, de muzikanten, waar jullie als publiek ook bij mogen zijn. De Uitdaging is voedsel voor onze ziel’. De band van De Uitdaging bestaat uit Thijs Borsten (piano/presentatie), Xander Buvelot (bas) en Arno van Nieuwenhuize (drums).

Meer informatie en/of reserveren