Soulzanger Steffen Morrison werd in 2013 bij het grote publiek bekend door zijn deelname aan The Voice of Holland, waar hij grote indruk maakte. In september 2016 releaste hij zijn EP Just Another Man in een bomvol Paradiso. Wat volgden waren vele shows, onder meer op Noorderslag (met zijn Band Of Brothers) en de Uitmarkt, en de hoofdrol in theatervoorstelling I’m a Soulman.

Festivals

Het afgelopen festivalseizoen was Steffen niet te missen op de podia. Talloze festivals door het hele land leidde ertoe dat de single Old Enough To Know Better uitgeroepen werd tot vijfsterren-track door NPO Radio 2 DJ Gerard Ekdom en later Top Song. Alsof dat nog niet genoeg was werd Steffen ook nog benoemd tot Nieuwe Naam.

Nieuw album

Momenteel zit Morrison in de studio met befaamde songwriter en producer Tjeerd Oosterhuis voor de opnames van zijn nieuwe album die in het voorjaar van 2018 verschijnt. Dit album wordt gepresenteerd tijdens de Movin on Tour, waar Steffen Morrison het oude soulgeluid weer tot leven brengt en er een nieuwe, opwindende eigen draai aan geeft. Met zijn grote overtuiging, energie en zijn passie voor het genre is hij in staat echt iedereen op sleeptouw te nemen.

Meer informatie en/of reserveren