Dé complete dag voor liefhebbers van popmuziek bij Muziekschool De Bilt-Zeist van het KunstenHuis. Tussen 15.00 en 00.00 uur zijn er concerten van diverse bands, komt Martin Jessurun van Warner Music vertellen hoe de muziekindustrie werkt, zijn er gratis proeflessen te volgen en is er een afterparty met DJ BastiQ.

Veel te doen

De Junior Bands doen de kick-off met hun optreden. Aansluitend kun je aanschuiven bij de workshop van Warner Music waarin je de fijne kneepjes van de muziekindustrie te horen krijgt. In de vroege avond kun je twee gratis proeflessen volgen: Musician 3.0 (sounddesign) of So You Wanna be A Popstar (compleet pakket lessen mét studio-opname én optreden met professionele liveband). Het avondprogramma start vanaf 19.30 uur en dan spelen de bands met wat meer ervaring. Om 22.00 uur sluit DJ BastiQ de dag af tijdens de afterparty.

Samenwerking

Bijzonder is dat voor Saturday Pop Live de  KunstenHuis Muziekschool samenwerkt met Muziekschool Backstage. Er spelen bands van beide muziekscholen en leerlingen zullen met elkaar kunnen kennismaken.

Wees erbij

Het complete programma staat op www.kunstenhuis.nl Het middaggedeelte met alle concerten, workshops en open lessen tussen 15.00-19.30 uur is gratis voor iedereen.  Vanaf 19.30 uur is de entree €2,50. Koop je ticket snel via de website www.kunstenhuis.nl.

Meer informatie en/of reserveren