Kruising van taaluitvinder, moppentapper en verstrooide professor
Was hij in ‘One Man Show’ nog een dolgedraaide tv-quizmaster, in opvolger ‘WELKE SHOW’ zien we de echte Ronald Snijders, met bigband. De absurdist bevreemdt zijn publiek weer met grappen, liedjes, normale anekdotes, nieuwe woorden en opmerkelijke invallen. Ook leest de schrijver van onder meer ‘De Alfabetweter’ en ‘De Schrikkelkalender 2016’ weer voor uit eigen werk.
“Een groot feest van absurditeiten, woordgrappen, slapstick en maffe liedjes. Hij slaagt erin vrijwel geen enkele zin logisch op de vorige te laten aansluiten. Het enige logische is de slappe lach die al deze onzin losmaakt bij de toeschouwer.” (de Volkskrant ****)
www.normalemensen.nl
www.hummelinckstuurman.nl

regie: Niels van der Laan | tekst, muziek en spel: Ronald Snijders | muzikanten: Patrick Rugebregt (tot januari)/Erik Verwey (vanaf januari) en Bram Knol

de Volkskrant ****:
“Meer nog dan in de traditie van Toon Hermans staat Snijders in die van de absurdistische comedy van Monty Python, Herman Finkers en Mike Boddé & Thomas van Luyn. (…) Wie zei er dat spelen met taal een ouderwetse vorm van humor is? Bij Ronald Snijders is het genre springlevend.”

De Telegraaf ***:
“Met slechts twee muzikanten creëert hij bovendien het geluid van een complete bigband en het bijbehorende warme sfeertje, waarmee hij duidelijk – zoals ook op andere momenten – een knipoog en een buiging naar Toon Hermans maakt.”

Theaterkrant ****:
“Snijders jast er de ene na de andere vervreemdende logica en krankzinnige inval doorheen. (…) Een kruising van taaluitvinder, moppentapper, verstrooide professor, Toon Hermans en een doorgedraaide 3D-print van Herman Finkers.”

Portemonneeloze pauze
Bij deze voorstelling en prijs zit een pauzedrankje, hapje en bewaakte garderobe inbegrepen. Als er geen pauze is ontvangt u na de voorstelling een drankje en hapje.

Meer informatie en/of reserveren

Meer informatie en/of reserveren