Lachen om de wereld, het nieuws en nog belangrijker: onszelf

In ‘Spot’ keert Pieter Derks de wereld opnieuw binnenstebuiten. Van het kleinste leed tot het grootste nieuws – met rake grappen belicht hij alles van de andere kant. Lichtvoetig, scherp en in een roemrucht tempo dat je anderhalf uur lang op het puntje van je stoel houdt. Hij heeft zich voor deze voorstelling maar één ding voorgenomen: alles en iedereen die zichzelf serieus neemt, moet worden bespot. Zodat we een hele avond opgelucht kunnen lachen om de wereld, het nieuws, en nog belangrijker: onszelf. Want “Pieter Derks is een prachtige twijfelkont. (…) Hij houdt de zaal een onontkoombare spiegel voor.” (Algemeen Dagblad)
www.pieterderks.nl

tekst, spel en muziek: Pieter Derks | regie: Jessica Borst | decorontwerp: Mirjam Grote Gansey | lichtontwerp: Wilfred Loopstra

Algemeen Dagblad ****:
“Pieter Derks is een prachtige twijfelkont. (…) In ‘Spot’ houdt hij de zaal een onontkoombare spiegel voor: de aanblik blijft nog lang op het netvlies hangen. En dat nu is juist de taak van cabaret.”

Theaterkrant ****:
“Derks is scherp, snel en fel.”

De Telegraaf ***½:
“Hij is energiek maar wordt nooit hysterisch. Zijn teksten zijn scherp maar je blijft hem sympathiek vinden. (…) Een mooi rond programma dat smaakt naar meer.”

Portemonneeloze pauze
Bij deze voorstelling en prijs zit een pauzedrankje, hapje en bewaakte garderobe inbegrepen. Als er geen pauze is ontvangt u na de voorstelling een drankje en hapje.

Meer informatie en/of reserveren

 

 

Meer informatie en/of reserveren