Ter ere van de 125e aubade organiseert de Zeister harmonie KZHM een Oranjenachtconcert op donderdagavond 26 april in Figi. Het orkest brengt onder leiding van dirigent Ria Kornet enkele stukken met een ‘Oranje’ tintje ten gehore. Onder ander het speciaal voor 200 jaar koninkrijk gecomponeerde stuk ‘Van Oranje’ en de musical ‘Soldaat van Oranje’ staan op het programma. Maar denk ook aan bekende Nederlandse liederen, zoals ‘Stiekem gedanst’, ‘Als de morgen is gekomen’ en ‘Smoorverliefd’. De trompettist Stefan Bouma zal een ode brengen aan Harry James. 

Afterparty

Het concert begint om 20 uur en zal ruim een uur duren. Na afloop wordt er een afterparty gehouden in het Grand Café Figi en de volgende ochtend volgt natuurlijk de 125e aubade om 9 uur

 Kaarten

Toegangskaarten kosten 5 euro per persoon. Kinderen tot en met 12 jaar mogen gratis naar binnen. Kaarten zijn te reserveren door een mail te sturen naar penningmeester@kzhm.nl. Voor iedereen met een oranje in de kleding is er een oranjeverrassing na het concert!