Met haar wereldvreemdheid, paniek in de ogen en vet Twents accent kreeg Nathalie lovende kritieken. Niet voor niets wordt ze het buurmeisje van Herman Finkers genoemd, die overigens een groot bewonderaar van haar is. Op een onnavolgbare grappige manier weet Nathalie verbanden te leggen tussen haar eigen wereld en de wereldvraagstukken. Natuurlijk begon ze niet alleen haar tour bij ons, ze sluit hem hier ook af.

cabaret.nl:‘****…een mooi, sterk en verrassend geëngageerd cabaretprogramma. een positief pleidooi voor warmte, liefde, betrokkenheid en gemeenschapszin. Met mooie liedjes en een paar puike conferences.’ Lees de volledige recensie hier.

Theaterkrant.nl: ‘****een van die bijzondere, eigenzinnige cabaretiers die we moeten koesteren…boeiend en geestig. Soms schaamteloos. Ze weet als betrokken en geëngageerd cabaretier de grote thema’s van vandaag subtiel te mengen met haar persoonlijke belevenissen en gevoelens…een rasvertelster.’ Je vindt het artikel hier.

Scenes.nu:’**** Baartman brengt anderhalf uur geestige anekdotes en bespiegelingen die doen verlangen naar een vriendelijker Nederland. Baartman is energiek, toegankelijk, oprecht en innemend. Ze vertelt beeldend.’ Lees hier de recensie.
NRC: ‘op en top expressief’

de Volkskrant: ‘Nathalie Baartman is een innemende verteller die haar publiek overtuigend meeneemt in haar leefwereld…authentiek’.

Meer informatie en/of reserveren