Tragikomedie door vier fantastische acteurs

Acteur Bram van der Vlugt is een groot liefhebber van de tragikomedie ‘Mooi weer vandaag’ van David Storey. Zijn grote wens dit stuk op het toneel te brengen komt nu uit. Bruun Kuijt regisseert een prachtige cast in deze enscenering van het stuk uit 1970 – oorspronkelijk getiteld ‘Home’ – dat begint met alledaags gebabbel tussen twee mannen, Max en Arnold. Ze zitten ogenschijnlijk in een park en praten voornamelijk over het weer. Maar hun gesprek stokt voortdurend. Al snel blijkt dat er meer aan de hand is.

Pas als Max en Arnold de vrouwelijke patiënten Greta en Cathrien ontmoeten, wordt langzaam duidelijk waar deze mensen zich bevinden: op het terras van een psychiatrische kliniek. Maar zijn ze hier vrijwillig?
In 1971 werd ‘Mooi weer vandaag’ al tot een veelgeprezen toneelvoorstelling gemaakt, met in de hoofdrollen onder meer Ko van Dijk en Paul Steenbergen.
www.hummelinckstuurman.nl

tekst: David Storey | regie: Bruun Kuijt | spel: Bram van der Vlugt, Nettie Blanken, Bart Klever en Malou Gorter

Portemonneeloze pauze
Bij deze voorstelling en prijs zit een pauzedrankje, hapje en bewaakte garderobe inbegrepen. Als er geen pauze is ontvangt u na de voorstelling een drankje en hapje.

Meer informatie en/of reserveren

Meer informatie en/of reserveren