Komend najaar bereikt ons Cultuurpodium Den Dolder haar eerste lustrum. Dat vieren we op vrijdag 16 en zaterdag 17 november in de Maria Christina Kerk in Den Dolder. Berichtgeving over de vrijdag volgt na de zomer.

Zaterdag zal overdag en ’s avonds bruisen van zang en muziek door amateur zangers en blazers uit de gemeenten Zeist en De Bilt. Na een intensieve oefendag presenteren zij ’s avonds de resultaten in een serieus concert.

Wat gaan we doen?

  1. Ochtend en middag studeren amateurzangers in een projectkoor o.l.v. Sven van de Boogerd twee stukken in: het Lacrimosa en de Bohemian Rhapsody. Repetities in Pelita, lunch en avondconcert in de kerk (vlak bij elkaar).
  2. De ochtend geeft Anita van Soest (bandleider en trompettist) een workshop Big Band voor amateurblazers.Repetitie, lunch en avondconcert in de kerk. Alle blazers zijn welkom!
  3. De middag geeft Anita van Soest een Masterclass voor jonge talenten (blazers), ook weer in de kerk. Alle geïnteresseerden (naast deelnemers aan de workshop) kunnen er kosteloos naar komen luisteren. Zo’n masterclass is voor toehoorders de moeite waard!

‘s Avonds om 20.00 uur treedt iedereen op in het presentatieconcert in de Maria Christina Kerk, omlijst met bijzondere bijdragen van profs. Gratis toegang voor iedereen!

Deelname aan al deze activiteiten is kosteloos.

Doet u/doe je mee? Geef je z.s.m. op met vermelding van:
– projectkoor (sopraan, alt, tenor of bas) of
– big band (vermeld welk instrument je speelt) of
– deelnemer masterclass (idem)

Doe dit via info@cultuurpodiumdendolder.nl of met een briefje naar Cultuurpodium Den Dolder p/a Pleineslaan 61, 3734 EM  Den Dolder. Deelnemers krijgen bijtijds bladmuziek om alvast thuis te oefenen!

Meer informatie en/of reserveren