“Kommil Foo ontleedt de mens en doet dat meesterlijk.” (De Morgen)

Nadat beiden een uitstapje op het solopad hadden gewaagd, kwamen de Vlaamse broers Walschaerts in 2016 weer samen de grens over met ‘Schoft’. Gelukkig maar, want al snel bleek hoe we ze gemist hadden: “De gracieuze muziek, de mooie verhalen en de voorbeelden dat het ook anders kan, maken niet alleen een theateravond tot een genot, maar kunnen ook troost bieden als het tegenzit”, schreef de Volkskrant.
Het is het leven zelf dat een klein geniepig schoftje is. Het slaat, zalft, schuurt en het ergst van al: het eindigt. Het blijft Kommil Foo inspireren: de mens die met moeite overeind blijft, toch struikelt en telkens weer de moed vindt om op te staan. Om vervolgens opnieuw te struikelen. En dat deze wetenschap troostend is. En om te lachen, dat zeker!
www.kommilfoo.be

de Volkskrant ****:
“De wereld is een onaangename plek. Het schofterige van de mens, het egoïsme, de jaloezie, de godsdienstwaanzin en een overdreven jacht naar seksueel genot verzieken de sfeer. (…) De gracieuze muziek, de mooie verhalen en de voorbeelden dat het ook anders kan, maken niet alleen een theateravond tot een genot, maar kunnen ook troost bieden als het tegenzit.”

NRC Handelsblad ****:
“Een toonbeeld van theatrale balanceerkunst, waarin hoogst lachwekkende verhaaltjes, dialoogjes, een zingzegnummer en een handvol visuele effecten wonderbaarlijk goed samengaan met de soepel strelende liedjes.”

Het Parool ****:
“De broers stralen kracht, klasse en grandeur uit.”

Theaterkrant ****:
Raf en Mich Walschaerts zijn geweldige acteurs.”

Portemonneeloze pauze
Bij deze voorstelling en prijs zit een pauzedrankje, hapje en bewaakte garderobe inbegrepen. Als er geen pauze is ontvangt u na de voorstelling een drankje en hapje.

Meer informatie en/of reserveren

 

Meer informatie en/of reserveren