Het derde concert van het seizoen 2018 – 2019 wordt gegeven door de vocal group The Jump.

The Jump is een vocal group voor getalenteerde scholieren tussen 13 en 17 jaar uit Utrecht en omgeving. The Jump zingt meerstemmige popmuziek, zowel a capella als met begeleiding. Met 12 zangeressen is er naast samen zingen ook ruimte voor solo’s.

The Jump staat onder leiding van Tijs Krammer. Hij is een bekende dirigent die al vaak prijzen heeft gewonnen. The Jump repeteert elke maandagavond van 6 tot 8 in de Daltonschool Rijnsweerd in Utrecht.

Ongeveer 10 keer per jaar treedt de groep op. De choreografie van het optreden neemt naast het zingen ook een belangrijke plaats in. Om spetterende optredens te kunnen geven, werken zij aan hun podiumpresentatie met Sofie Cornelissen. Zij is regisseuse en heeft ruime ervaring in het werken met scholieren en met koren.

Het koor zingt versterkt, niet alleen als zij optreden, maar ook elke week op de repetitie. Zo werken zij aan een goede microfoontechniek om hun “sound” en hun performance interessant te maken.

JongTalent

JongTalent biedt jonge getalenteerde musici en kleinkunstenaars de gelegenheid om zich te presenteren en podiumervaring op te doen.

Hotel Theater Figi en CultuurZeist verzorgen per jaar 5 optredens van JongTalent. Diverse soorten podiumkunsten passeren de revue, zoals alle vormen van muziek: klassiek, pop, jazz, rock & roll, blues, luisterliedjes en ook voordrachtskunst, zoals dichters, cabaretiers en ander talent.

Meer informatie en/of reserveren