We leven in een tijd waarin we moeten genieten. Wat vroeger verboden was, lijkt nu wel een nieuw gebod: Gij zult genieten. We willen het ultieme geluk en altijd. Goed is niet goed genoeg. Het moet fantastisch zijn.

Stop met vechten tegen de feiten van het leven, wil dansmaker Isabelle Beernaert met haar nieuwe werk zeggen. Omarm elk seizoen. De ijzige kou en zware storm maken dat je de stralende zon des te meer kunt waarderen. Iedere fase heeft zijn eigen aantrekkelijkheid.

In ‘Le Temps perdu’ laat Beernaert met vier koppels, die de seizoenen vertegenwoordigen, de rijkdom van het kleine, het vanzelfsprekende zien. Pure, ogenschijnlijk alledaagse bewegingen worden opnieuw geïnterpreteerd en tonen zo hun schoonheid. Met het oplopen van de leeftijd, als bij het verstrijken van de seizoenen, worden de koppels fragieler, maar sterker in hun samenzijn. Vier fases in de liefde, vier coupletten, vier duetten.

www.isabellebeernaert.be

Choreografie, scenografie en artistieke leiding: Isabelle Beernaert | regie: Isabelle Beernaert en Rudolf Polderman

Portemonneeloze pauze
Bij deze voorstelling en prijs zit een pauzedrankje, hapje en bewaakte garderobe inbegrepen. Als er geen pauze is ontvangt u na de voorstelling een drankje en hapje.