Het Zangtheater speelt en zingt op 12, 13 en 14 april in Theater De Klinker de voorstelling ‘Voor mekaar!’ Het Zangtheater is onderdeel van de KunstenHuis Muziekschool De Bilt-Zeist

Het verhaal speelt zich af in het oude, vervallen buurthuis ‘Het Stekkie’, gelegen aan de Sesamstraat in een middelgrote gemeente. In ‘Het Stekki’ maken de beheerders Gert en Bernie en werkster Aal zich grote zorgen… hun baan staat op de tocht! Om nog in aanmerking te komen voor subsidie van de gemeente moet het buurthuis transformeren naar een modern, multicultureel en multifunctioneel wijkcentrum. De gemeente schakelt een hippe consultant in om de transitie te begeleiden. Hoe gaan de vaste bezoekers van ‘Het Stekkie’ dit ervaren? En hoe zal het gaan in het nieuwe wijkcentrum?

Bijzonder om te vermelden is dat Het Zangtheater voor de 25ste keer een voorstelling maakt. Een speciale jubileumvoorstelling zal op 24 juni om 15.00 uur gespeeld worden in de Kerk van de Broedergemeente te Zeist. Hou hiervoor de website in de gaten: www.kunstenhuis.nl.

Wees erbij!

‘Voor mekaar!’ wordt gespeeld op donderdag 12 april aanvang 20.00 uur, vrijdag 13 april aanvang 20.00 uur, en zaterdag 14 april aanvang 14.00 uur.

De prijzen voor een ticket zijn €14,- (volwassenen), €7,- (t/m 12 jaar)
Koop je ticket snel via de site www.kunstenhuis.nl of aan de kassa (betaling met pinpas mogelijk)

Meer informatie en/of reserveren