Remy van Kesteren, één van de beste harpisten ter wereld, creëert met zijn eigen stukken een nieuwe muzikale wereld, waarbij de grenzen tussen genres en vormen worden overschreden. Beluister het in dit concert!

Remy creëert met zijn eigen stukken een nieuwe muzikale wereld, waarbij de grenzen tussen genres en vormen worden overschreden. Zijn eerste album Tomorrow Eyes is het resultaat van de zoektocht naar zijn eigen muzikale wereld, waar twintig jaar muziek maken, ontdekken en studeren toe geleid hebben. De morgenogen staan voor Remy voor het gevoel dat je kunt hebben als je wakker wordt. Want wat er de vorige dag ook gebeurd is, hoe ellendig hij zich ook kan voelen in de avond, zonder vertrouwen, gedesillusioneerd of vol van zorgen, in de ochtend is er altijd hoop. De magie van de nacht brengt in de morgen een schone lei en de hoop en het vertrouwen dat alles goed komt.

En dat is waar de muziek over gaat. Hoop. Hoop dat we het in ons vinden om voor iedereen plek te maken in ons hart en kunnen bouwen aan een grenzeloze wereld. En dat de morgen de antwoorden heeft op vragen die we nu niet durven stellen. Een blik in de toekomst. Een nieuw begin.

Biografie
Remy van Kesteren staat bekend als een van de beste harpisten ter wereld. Hij speelt al z’n leven lang harp en schrijft sinds een jaar zijn eigen muziek: een mix van zijn klassieke achtergrond, met pop-, jazz- en wereldmuziekinvloeden.

Foto: Peter van der Heyden

Meer informatie en/of reserveren