Tot aan de dag van vandaag is Greetje Kauffeld een van de grote namen in de Nederlandse muziekwereld. De laatste jaren werkt Greetje samen met het jazztrio DIG d’DIZ met een ongewone, maar bijzonder succesvolle combinatie van gitaar, contrabas, saxofoon en zang.

Zij nemen ons mee op een muzikale reis met een heel divers repertoire, bestaande uit nieuwe en bestaande composities uit jazz, klassiek en pop. Met o.a. nummers van haar jongste cd “A Song For You”, zoals (Up A) Lazy River, maar ook Quiet Nights (Antonio Carlos Jobim), de jazzklassieker All Right, Okay, You Win, voorts Because Of You (Arthur Hammerstein) en Just One Of Those Things (Cole Porter). Heerlijke nummers, hoewel uit de oude doos, maar hypermodern bewerkt.

Zie: https://www.youtube.com/watch?v=tGXVRcUq7BY

Greetje Kauffeld heeft al een lange  (inter) nationale carrière achter de rug met hoogtepunten als de koninklijke onderscheiding Ridder in de Orde van de Nederlandse Leeuw, de BIRD Award van het North Sea Jazz Festival, de Edison Jazz Oeuvre Award en vele optredens met topmusici zoals Toots Thielemans, Udo Jurgens, Ray Brows, Herb Ellis, Stan Getz en Thad Jones. Twintig keer speelde ze op het North Sea Jazz Festival en maakte ze prachtige producties met arrangeurs Rob Pronk en Jerry van Rooijen en het Metropole Orkest.

 

 

Meer informatie en/of reserveren