Hitmusical over het leven van entertainmentlegende Sammy Davis Jr.

‘From Sammy With Love’ vertelt het verhaal van de Amerikaanse topentertainer Sammy Davis Jr., die wereldberoemd werd met nummers als ‘Mr. Bojangles’ en ‘The Candy Man’. Hij zong, danste en acteerde en vormde met onder anderen Frank Sinatra en Dean Martin de legendarische Ratpack, waarmee hij films maakte en regelmatig optrad in Las Vegas. Twee dagen na het overlijden van Davis in 1990, werden de lichten op The Strip van Sin City als eerbetoon tien minuten gedoofd.
Tijdens zijn leven kreeg Davis te maken met racisme. Hij gebruikte zijn reputatie om zich in te zetten voor de rechten van Afro-Amerikanen, wat hem een graag geziene gast in het Witte Huis maakte.

In deze swingende hitmusical kruipen multitalenten Stanley Burleson en Freek Bartels beurtelings in de huid van Davis en nemen u mee naar de roerige jaren zestig en zeventig, een periode waarin de entertainer grote successen kende, maar ook eenzaamheid.

script en regie: Jonna Nordenskiöld | vertaling: Jörgen Raymann | spel: Stanley Burleson, Freek Bartels en driekoppige band | arrangementen: Joel Sahlin | choreografie: David Dalmo

Meer informatie en/of reserveren

Meer informatie en/of reserveren