De 89-jarige Daniël Wayenberg is om gezondheidsredenen helaas niet in staat zijn concert met Martin Oei uit te voeren. Geheel in de geest van Daniël laten we het concert niet voorbijgaan, maar geven we de nieuwe generatie een kans. Martin speelt vandaag met de Russische pianiste Liza Bochkareva.
wie al kaarten heeft gekocht krijgt persoonlijk bericht

De uit Moskou afkomstige, maar in Utrecht woonachtige Liza is een uiterst getalenteerde dame. Ze is nog geen eind twintig, maar heeft al een indrukwekkend palmares. Ze begon haar studie aan de Muziekacademie in Cetinje in Montenegro. Tijdens haar studie trad ze op in de belangrijkste concertzalen van Montenegro en Kroatië en volgde diverse masterclasses in Montenegro, Slovenië, Servië, Nederland en Groot-Brittannië. Zij won eerste en tweede prijzen tijdens Nationale en Internationale piano competities. Liza volgde het Master of Music programma aan het HKU Utrechts Conservatorium onder leiding van Martijn van den Hoek en behaalde CUM LAUDE haar master.

Martin Oei (1996) valt onder dezelfde noemer als Liza Bochkareva: jong en gezegend met een fantastische portie talent. Evenals Liza krijgt hij les van Martijn van der Hoek. Van der Hoek geldt dan ook als een volstrekte piano-autoriteit. Om de cirkel verder rond te maken kan nog een bijzondere samenwerking te berde worden gebracht. In 2016 bracht Martin Oei een veel geprezen CD uit met nestor Daniel Wayenberg: ‘Chopin a deux’. Onder andere NRC en Volkskrant waren vol lof.

Koop hier kaarten voor dit concert.

Meer informatie en/of reserveren